About the author : malou_admin

Het jaar begon goed, in januari begon in direct aan de Masterclass flesweigeren. Deze werd online gegeven door Maaske, preverbaal logopedist bij Volmondig Logopedie.

Een hele fijne masterclass met praktische handvatten. Ik behandelde al baby’s die de fles weigeren, maar nu heb ik nóg meer handvatten. En misschien denk je; flesweigeren? Wat is dat? Nou, het kan voorkomen dat je baby van de een op de andere dag de fles niet meer wil, en alleen nog uit de borst wil drinken bij zijn/haar moeder. Help! Mama moet weer bijna aan het werk en de baby naar de kinderopvang/oppas. Dit kan veel stress opleveren, voor de ouders, de baby, en ook voor de oppas. Vaak hebben ouders al veel tips en adviezen gekregen en gezocht op Google, maar niets helpt..

Schroom dan niet om mij te bellen! Vaak lukt het alsnog om de baby na een goed plan uit de fles te laten drinken, het is niet te laat!

About the author : malou_admin

Leave A Comment