About the author : malou_admin

De herfstvakantie gaf een mooie kans om een plan dat ik al langer heb, uit te werken! Vanaf januari 2022 ga ik een gebarencursus aanbieden. Iets wat ik zelf heel leuk vind  om te doen, en anderen graag enthousiast voor maak!

Voor wie? Voor ouders/verzorgers van baby’s/dreumesen, ouders/verzorgers met kinderen met een ontwikkelingsachterstand (bijvoorbeeld het Syndroom van Down), peuterspeelzaalleidsters, kinderdagverblijfmedewerkers, juffen of meesters in het (speciaal) basisonderwijs en andere geïnteresseerden! In deze cursus leer jij in 3 avonden van 2 uur communiceren met ondersteunende gebaren. Dit wil zeggen dat je leert communiceren (praten), ondersteund met gebaren uit de officiële Nederlandse Gebarentaal.

Meer weten? Laat alvast je gegevens achter in het contactformulier, en ik breng je als eerste op de hoogte van de eerste startdatum!

About the author : malou_admin

Leave A Comment